LID WORDEN

SNUFFELSPORT

De contributie voor snuffelsport bedraagt 50 euro per blok. Dit is inclusief KNGU afdracht. Betaling vindt plaats via automatische incasso.  Aan het einde van het blok vernemen wij graag of er vervolg wordt gegeven aan snuffelsport. Dit in verband met de KNGU afdracht. Bij voortijdige beëindiging van het blok vindt geen restitutie van contributie plaats. 

DANCE

De contributie voor Dance bedraagt 72,50 euro per half jaar. Dit is inclusief 12,50 KNGU afdracht. Betaling vindt plaats via automatische incasso. 

Bij voortijdige beëindiging van het seizoen vindt geen restitutie van contributie plaats. Afmelding kan vóór 1 augustus of vóór 1 januari. 

Tijdens de jaarvergadering wordt per jaar bekeken of de contributie van snuffelsport en dance nog toereikend is ten opzichte van de te maken kosten.

PROEFLES

Snuffelsport
Voor aanvang van een nieuw blok lessen snuffelsport is er een vrije inloop / proefles. Kom vrijblijvend een keer meedoen, leuk!

Dance
Om kennis te maken met Dance bieden wij 1 proefles aan. Om deel te nemen aan de proeflessen stuur een mail naar info@svwgymdance.nl

LID WORDEN

Wil je lid worden van onze vereniging? Vul de gewenste velden in dit formulier in, vervolgens wordt uw bericht via e-mail naar mij verstuurd. De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

WIJZIGING / AFMELDEN

Wijziging van gegevens of afmelding van Snuffelsport of Dance kan door middel van het sturen van een mail naar de ledenadministratie: info@svwgymdance.nl